Η ΠΑΣΠ Νομικής στηρίζει τους συντρόφους μας στη Μυτιλήνη – Η ΔΑΠ στα χνάρια του Καλαμπόκα –

734291_355249054575568_1614006251_nΠαραθέτουμε το κείμενο των συντρόφων της ΠΑΣΠ Μυτιλήνης που καταδικάζει τις πρακτικές της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης που θυμίζουν άλλες εποχές. Όσο πλησιάζει η 17η Απριλίου, η πολιτική κατατρομοκράτησης του φοιτητικού σώματος γίνεται το κυρίαρχο “μέσο πειθούς”.

Η γαλάζια συμμορία της ΔΑΠ δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο.

Διαβάστε το κείμενο:

                        Στα χνάρια του Καλαμπόκα…

Βάναυση δολοφονική επίθεση, προκαλώντας του, σύμφωνα με την γνωμάτευση των γιατρών,κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, πρώην τομεάρχη ΔΑΠ Αιγαίου,πρωην υπεύθυνο ΔΑΠ Μυτιλήνης και πρώην πρόεδρο Σ.Φ. Κοινωνιολογίας προς τον πρώην αναπληρωτή Γραμματέα ΠΑΣΠ Μυτιλήνης τις πρώτες πρωινές ώρες, χτυπώντας τον με γκλοπ στο κεφάλι, μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Ο συγκεκριμένος ‘’κύριος’’ μαζί με αλλα τέσσερα άτομα, ενεργά μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης εφάρμοσαν πρακτικές Χρυσής Αυγής, θυμίζοντας σε όλους τις καταβολές τους από το παρελθόν. Ο εν λόγω άνθρωπος απείλησε μέλη της παράταξής μας πως αν προβούμε σε δημοσιοποίηση του γεγονότος θα φέρει μπράβους με σκοπό φυσικά την βλάβη της σωματικής μας ακεραιότητας.

Η Δημοκρατία τίθεται εν αμφιβόλλω με αυτές τις πράξεις. Τα συγκεκριμένα άτομα μας αποδεικνύουν ποια είναι και τι είδους μεθόδους εφαρμόζουν όλα αυτά τα χρόνια. Ζητάμε από την τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, της ΟΝΝΕΔ, από την ίδια τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης, από τους φοιτητικούς συλλόγους και τις Πρυτανικές Αρχές να καταδικάσουν το συμβάν.

Πρέπει όλοι οι προοδευτικοί νέοι να καταδικάσουν το γεγονός και όλοι μαζί να αποδοκιμάσουμε τις φασίζουσες συμπεριφορές, αποδεικνύοντας οτι η Δημοκρατία δεν πρόκειται να απειληθεί από κανέναν και ποτέ.

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ !

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ !

ΠΑΣΠ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Σχόλιο ΠΑΣΠ Νομικής: 

H αλληλεγγύη μaς, η ηθική και πολιτική μας στήριξη είναι δεδομένη στους συντρόφους μας!! Το σύνθημα του Γέρου της Δημοκρατίας “τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες” φαντάζει πιο επίκαιρο από ποτέ!!! Αν και φαίνεται πως η δυναμική της ΠΑΣΠ στη Μυτιλήνη το έχει κάνει ήδη . Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στο σύντροφο που χτύπησαν οι παντού και πάντα άνανδροι!

Η ιστορική επιλογή της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, να γυρίσει το φοιτητικό και σπουδαστικό Κίνημα δεκαετίες πίσω, σε σκοτεινές εποχές και σε μια συγκυρία όπου επωάζεται το αβγό του κοινωνικού εκφασισμού,

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ, ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΥΤΕΡΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ.

Εάν η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δεν αναλάβει δράση περιορισμού των σύγχρονων αυτών rangersτότε είναι ες ολοκλήρον συνυπεύθυνη για τη δράση τους.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει και η οδός της ελληνικής Δικαιοσύνης για τα μέλη της της που αποτελούν παραβάτες του κοινού Ποινικού Δικαίου!!

ΠΑΣΠ

Δύναμη Αλλαγής – Δημοκρατίας – Αλληλεγγύης

Advertisements

About paspnomikis

Αυτόνομη Σοσιαλιστική Συνδικαλιστική Οργάνωση Η Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη (Π.Α.Σ.Π.) είναι μια φοιτητική συνδικαλιστική παράταξη που δρα στο χώρο του ελληνικού πανεπιστημίου από το 1974. Η ΠΑΣΠ σύμφωνα με το άρθρο 6 του καταστατικού της αποτελεί αυτόνομη παράταξη του σπουδαστικού κινήματος. Κατά τη μεταπολιτευτική περίοδο η διατύπωση των αρχών του ΠΑΣΟΚ στις 3 Σεπτεμβρίου 1974 από τον Ανδρέα Παπανδρέου προκάλεσε τη συγκρότηση του φοιτητικού κινήματος «Φίλοι Ανδρέα Παπανδρέου». Το 1975 το κίνημα αυτό μετεξελίχθηκε στην Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη.Λίγο αργότερα και ενώ πυκνώνουν αδιάκοπα οι γραμμές της ΠΑΣΠ στα Πανεπιστήμια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής θα την αποκαλέσει «Αριστερά της Αριστεράς». Το 1982 οι προτάσεις της ΠΑΣΠ προκάλεσαν μεταρρύθμιση στον χώρο των ΑΕΙ και αποτέλεσαν τη βάση του Ν. 1268/82 που καταχώρισε την ελεύθερη συνδικαλιστική δράση και τα όργανα συνδιοίκησης. Το 1992 η ΠΑΣΠ αντιστάθηκε στο γνωστό «Νόμο Σουφλιά» (Ν.2083/1992) με τους δυο κύκλους σπουδών και συμμετείχε στη μάχη που έδωσε τότε στο σύνολό του το μαθητικό και φοιτητικό κίνημα. To 1995 αντιτάχθηκε στη Βιβλιοκάρτα αλλά και αργότερα όταν άρχισε γόνιμη κριτική στο Νόμο Αρσένη (περίοδος 1999). Έπειτα, σταθμοί στη δράση της ήταν η ανατροπή του νόμου Γιαννίτση για το ασφαλιστικό σύστημα όπου συμμετείχε μαζί με πολλές άλλες λαϊκές δυνάμεις και η περίοδος της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης το 2006. Από το 1974 μέχρι το Άρθρο 16 και την κοινωνική έκρηξη του Δεκέμβρη, η ΠΑΣΠ συνεχίζει αδιάκοπα τη δράση της παλεύοντας για Ανθρώπινους και Ποιοτικούς Όρους Σπουδών,για Εργασία με Δικαιώματα, για ένα Πανεπιστήμιο με Μέτωπο στη Κοινωνία . Πιστοί στις Αρχές της 3ης του Σεπτέμβρη συνεχίζουμε τον Αγώνα για τη ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΗΣΗ κι ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ του ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ σε Προοδευτική Κατεύθυνση,Για το ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ και το ΒΑΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στον Τόπο. Βαδίζουμε Με Αμείωτο το Πάθος του Χθες Στις Διεκδικήσεις του Σήμερα και του Αύριο ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ - ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΑΣΠ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Gallery | This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s